Annemiek d’r zoektocht naar 100% natuurlijke make-up!

Blog Annemieke Minerale make-up Natuurlijke & Vegan make-up Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....

Annemiek d’r zoektocht naar 100% natuurlijke make-up!

Annemiek stelt zich voor

Mijn naam is Annemiek en ik woon in Veenendaal. Mijn leeftijd tikt nog net niet de dertig aan en ik ben momenteel in verwachting van mijn eerste kindje. Vanaf mijn puberteit heb ik al last van een onzuivere huid. Er verzorgd en fris uitzien vind ik altijd heel belangrijk en laten we eerlijk zijn, met een gezicht vol rode bultjes is die uitstraling toch heel anders.

Op een gegeven moment kreeg ik medicatie voorgeschreven door de dokter waardoor mijn puistjes als sneeuw voor de zon verdwenen. Wat een heerlijk gevoel was dat!

Helaas had deze uitkomst wel een keerzijde, want de medicatie die ik slikte was van een heftige soort en mocht niet te lang gebruikt worden.

Een tijdje na het stoppen met deze medicatie kwamen de puistjes weer terug en startte ik met de anticonceptiepil. Dit zorgde ervoor dat mijn huid weer in balans kwam en de puistjes langzamerhand verdwenen.

Blog Annemieke Minerale make-up Natuurlijke & Vegan make-up Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....

Eind 2018 raakte ik in verwachting en even daarvoor stopte ik met het slikken van de anticonceptiepil. Waar ik bang voor was, kwam uit. Ik kreeg een uitbarsting van puistjes in mijn gezicht. Vooral mijn wangen een kaaklijn hadden het te verduren.
Kortom, ik heb altijd al een lastige huid gehad en ik heb in de afgelopen jaren gemerkt dat goede verzorging van deze huid heel belangrijk is. Ik begon een zoektocht naar de beste make-up voor mijn gezichtshuid en kwam uit bij minerale make-up. Ondertussen gebruik ik deze make-up al een aantal jaren en ik wil nooit meer zonder!

In de komende blogs zal ik jullie meer vertellen over minerale make-up en wat daar nu precies de voordelen van zijn.

Alvast heel veel leesplezier!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 301 reviews.