Make-over

Make Over

Make-Over Natuurlijke & Vegan make-up Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE..
Make-over Natuurlijke & Vegan make-up Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE..

STRALEN ALS NOOIT TEVOREN!!

Heb je al jaren hetzelfde ritueel? Hup snel een lijntje zetten, daarna mascara op de wimpers en klaar? Snak je naar een nieuwe look? Kies dan voor onze make-over!

100% NATUURLIJK 100% JIJ
Neem plaats in de make-up stoel in onze studio en laat je lekker verrassen. Jíj staat centraal tijdens de make-over. Samen gaan wij iets nieuws uitproberen, maar natuurlijk wel op een manier waar jij je prettig bij voelt.  In de studio zijn wij omringd door de producten van Creative Cosmetics, dus kunnen we lekker aan de slag.

BLISS HAALT JE UIT JOUW COMFORTZONE
Tijdens de make-over laten wij je zien hoe je met kleine aanpassingen in je look al een grote verandering kunt realiseren. Een look waarmee je stralend voor de dag kunt komen. Je leert direct hoe je met de juiste make-up technieken meer zekerheid en vertrouwen kunt uitstralen. Compleet met naslagwerk en nieuwe look stap je de deur uit.

EEN CADEAU VOOR JEZELF OF EEN ANDER
De make-over is een heerlijk verwencadeau voor jezelf, maar ook voor je beste vriendin, moeder of collega enz. Je kunt de make-over alleen boeken, maar ook samen. Compleet met voor – na foto!

BASIS MAKE-OVERMake-up€45


Persoonlijk make-up advies


Begeleiding door een top visagiste


Voor en na foto


100% natuurlijke make-up

Nu Bestellen
  • Prijs op basis van 30 minuten

COMPLETE MAKE-OVERMake-up & Haar (zonder knippen)€75


Persoonlijk make-up advies


Begeleiding door een top visagiste & kapper


Voor en na foto


100% natuurlijke make-up

Nu Bestellen
  • Prijs op basis van 1 uur

DE ERVARING VAN KLANTEN

Best eng om mijn “ware” gezicht te delen met de wereld maar gelukkig gebruik ik iedere dag met veel liefde natuurlijke minerale make-up van Bliss Cosmetics.
Geen plamuurlaag, wel dekkend en goed voor de huid. Wil niet meer zonder! Bedankt voor mijn make-over Arieta, het was leuk!

 

WIL NIET MEER ZONDER! – WALINDA

Makeover Natuurlijke & Vegan make-up Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE...
Makeover Natuurlijke & Vegan make-up Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE..

Wat een fantastische, leerzame middag heb ik gehad. En wat een geweldige, deskundige, lieve vrouw is Arieta. Ze legt alles wat ze doet rustig uit en geeft ook uitleg waarom je het zo moet doen en waarom je eerst dat ene poedertje moet gebruiken en dan de andere. Het eindresultaat was verbluffend. Ze heeft zelfs me haren gedaan. Ik was net een filmster. Bedankt en een dikke kuzzz♡♡♡

IK WAS NET EEN FILMSTER – NISCHA

De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 308 reviews.