Blog – Fotoshoot Larissa

Terug naar Blog
Gepost door: Bliss Cosmetics Categorie: Fotoshoot reacties: One Comment

De fotoshoot van Larissa

Ik heb een fotoshoot gehad waarbij Bliss Cosmetics mijn make-up verzorgde. Ik doe wel eens vaker fotoshoots en dan word je meestal ook opgemaakt met vloeibare foundation en krijg je het gevoel dat je huid niet meer kan ademen.

Mijn huid is heel gevoelig voor dit soort make-up en ik zit meestal de volgende dag onder de puistjes.

Hoe goed ik mijn huid ook schoonmaak het reageert altijd heel heftig.

Ik had wel eens gehoord van Natuurlijke make-up

Nu had ik wel eens gehoord van make-up dat 100% uit mineralen bestaat alleen nog nooit zelf opgehad. Gisteren was mijn eerste ervaring en dit was een hele fijne ervaring. Mijn huid voelde zijde zacht aan en ik had de volgende dag geen last van puistjes. Ik had absoluut niet het gevoel dat ik make-up op had.

De make-up kleurde daarnaast perfect naar mijn huidskleur terwijl het meestal met vloeibare make-up heel lang duurt voordat je de juiste kleur hebt gemengd om op mijn huid aan te brengen.

Ik ben er echt heel enthousiast door geworden en ga zeker mijn make-up vervangen voor echte pure mineralen. Hierdoor zal ik ook sneller make-up dragen en mij fijner voelen door de make-up.

Heel erg bedankt Arieta en tot snel weer.

Deel dit bericht

Comment (1)

  • Bellona Antwoord

    Héérlijk dat er make up bestaat wat je geen opgesloten gevoel geeft.

    19 januari 2020 bij 12:28

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Blog
De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 371 reviews.