Blog – Make a Wish

Terug naar Blog
Gepost door: Bliss Cosmetics Categorie: Goede doelen reacties: 2

De wensdag van Tess

Enige tijd geleden werd Bliss Cosmetics benaderd door een medewerkster van Make-A-Wish Nederland met de vraag of dat de make-up waar wij mee werken “Glute vrij” is. Daar konden we bevestigen.

De medewerkster was ontzettend blij, ze vroeg of wij wilde mee werken aan een droomwens. Tess heeft de wens om één dag een echte prinses te zijn.

Daar werken we uiteraard met heel veel liefde aan mee.

Naar school of toch niet ..
Tess Gaat Niets vermoedend s’morgens naar school. De les gaat beginnen en de kinderen hebben totaal niet door wat er buiten allemaal gebeurt.
Voor de school van Tess stopt een echte prinsessenkoets . De palfrenier stapt van de bok en gaat met een prachtige uitnodiging voor Tess naar binnen.
Tess weet niet dat het vandaag haar wens dag is maar al heel snel roept Tess: Make A Wish .

De palfrenier vraagt ​​de klasgenootjes van Tess en Tijn (de grote broer) ze uit te zwaaien. Op het schoolplein staan ​​er ook allemaal familie om de prinses in formulering uit te zwaaien.

Stralen als een prinses met een echt kapsel
Van Veenendaal West gaan ze in de koets naar Veenendaal Oost. Onderweg word er veel gezwaaid naar Tess. En de paarden gaan niet zo heel snel dus er is een heuse file achter de koets. De eerste stop is bij Bliss Cosmetics waar de visagiste Arieta en kapster Anita van Knipgarage Anita buiten staande te wachten. Super leuk de ingang was versierd met ballonnen van Balloonsss .

Tess werd opmaken met 100% natuurlijke en gluten vrije make-up producten. En op de wensdag mag Tess natuurlijk zelf de kleuren uitkiezen en misschien raad je het al …. er werd met roze kleuren gewerkt. Anita ging aan de slag om een ​​prachtig prinsessenkapsel maken. Tess gaf de veroorzaakt hoe het haar moet zitten. Tess geniet van alle aandacht en voor ze het doorheeft is de prinsessenlook compleet! En dan komt het moment ….. Hoe zouden papa, mama en Tijn haar vinden ….. whoo helemaal verbluft en Tess zat helemaal in de sprookjes bubbel.
Het is tijd om afscheid te nemen Arieta en Anita zwaaien het gezelschap uit.

Valentino Bloemenshop
Tess heeft altijd een boeket willen maken. Haar lievelingskleuren zijn roze en rood. In de prachtige winkel van Valentino Bloemenwinkel  met rozenblaadjes op de rode loper, mag Tess zelf haar bloemen uitkiezen voor haar bouquet. Als grote verrassing mag ze ook nog een armband corsage maken. Als afscheid krijgt ze een super zachte bier die ze beste bestempelt als haar lievelingsknuffel.

Pannenkoeken
De koets is ingeruild voor een roze limousine. We rijden naar Zeist voor een heerlijke pannenkoek aan een versierde tafel. Heerlijk kleuren de kinderen hun placemats.

Rijden op Paco
Een andere grote wens van Tess is paard rijden. Bij de  stal Schaerweijde wachten Liesbeth en Olga op ons met een hele lieve pony Paco. Beste een beetje eng vindt Tess het. Terwijl Liesbeth heel geduldig naast Paco blijft lopen en Tess op haar gemak stelt zit Tess al snel als een ervaren amazone op Paco. We lopen in de binnenbak maar Tess wil naar buiten. We maken een rondje in de prachtige buitebak van de stal. Als afscheid krijgt Paco een knuffel van Tess.

Kasteel Sterkenburg
Een overnachting in een echt kasteel. Dat staat er op het programma. We komen aan bij het prachtige kasteel en wij mogen in de gezellige ontvangstkamer zitten. Plotseling gaat de deur open en staat er een prachtige prinses in de gang. De prinses heeft een schitterende jurk bij zich voor Tess. Compleet met lange witte handschoenen en schoentjes met hakken voor prinses Tess. De metamorfose is compleet. Wat is Tess mooi met haar prachtige kapsel, make-up en kleren. 

De prinsessen hebben samen een ongelooflijke klik en veranderen allerlei prinsessen weetjes uit. Natuurlijk worden er heel veel foto’s gemaakt van de prinsessen in het kasteel. Prinses Tess houdt als een ervaren prinses haar bouquet uitgestrekt.

Het diner
Als je Tess ergens voor mag wakker wordt is het voor Eastern Plaza in Elst . We rijden er naar toe en ook nog eens alle opa’s en oma’s op haar staan ​​te wachten roept prinses Tess:  Dit is de mooiste dag van mijn leven. Tot nu toe! 

Tess droomde heerlijk weg in het grote bed in het kasteel.

Aaah, heerlijk toch, die sprookjesachtige wereld!

 Heb jij nog een tips en trucs of aanvullingen die je met ons kunt delen? Laat gerust een bericht achter!

Deel dit bericht

Comments (2)

 • Bellona Antwoord

  Wauw! Wat een prachtige dag voor deze kleine prinses!

  19 januari 2020 bij 11:41
 • arianne van ginkel Antwoord

  Wat zal zij, verrast zijn geweest. En wat een mooie verzorgde prinsessendag.
  Een mooi meisje, word omgetoverd in een mooie prinses.

  23 januari 2020 bij 09:59

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Blog
De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 371 reviews.