Blog – Make-up voor de onzuivere huid

Terug naar Blog
Gepost door: Bliss Cosmetics Categorie: Huidprobleem, Klanten aan het woord reacties: One Comment

Make-up voor de onzuivere huid

Herken je de gedachte dat je graag met een egaal en fris gezicht de deur uit wilt gaan? Je het liefst al je onzuiverheden weg wilt werken onder een laagje foundation?

Helaas is een egale huid zonder puistjes niet weggelegd voor iedereen. Maar juist deze gevoelige huid heeft een bijzondere benadering nodig, zodat de oneffenheden zich niet vermeerderen.

Je huid verdient een pure en natuurlijke behandeling, zonder de poriën te verstoppen.

Ben je op zoek naar een manier om je huid te egaliseren en tegelijkertijd te verzorgen? De minerale make-up van Creative Cosmetics zou weleens dé oplossing kunnen zijn. Annemiek zocht het voor je uit.

Maar juist deze gevoelige huid heeft een bijzondere benadering nodig, zodat de oneffenheden zich niet vermeerderen.

Je huid verdient een pure en natuurlijke behandeling, zonder de poriën te verstoppen. Ben je op zoek naar een manier om je huid te egaliseren en tegelijkertijd te verzorgen? De minerale make-up van Creative Cosmetics zou weleens dé oplossing kunnen zijn.

Je huid verdient een pure en natuurlijke behandeling, zonder de poriën te verstoppen.

Ben je op zoek naar een manier om je huid te egaliseren en tegelijkertijd te verzorgen? De minerale make-up van Creative Cosmetics zou weleens dé oplossing kunnen zijn. Annemiek zocht het voor je uit. Maar juist deze gevoelige huid heeft een bijzondere benadering nodig, zodat de oneffenheden zich niet vermeerderen. Je huid verdient een pure en natuurlijke behandeling, zonder de poriën te verstoppen. Ben je op zoek naar een manier om je huid te egaliseren en tegelijkertijd te verzorgen? De minerale make-up van Creative Cosmetics zou weleens dé oplossing kunnen zijn.

Natuurlijke producten

Aan het begin van mijn zoektocht kwam ik tot een ontzettend belangrijke ontdekking. Ik wilde producten gebruiken die erg mild waren voor mijn huid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dag- en nachtcrème zonder kleurstof, parfum en parabenen. Ik merkte dat mijn huid hier goed op reageerde en minder rode plekjes had.

Natuurlijk bleven de puistjes niet in één keer weg door het aanpassen van de crèmes. Daarom ging ik op onderzoek uit naar natuurlijke make-up. Ondertussen gebruik ik nu al met grote tevredenheid een aantal jaar minerale foundation. Mijn huid ziet er verzorgd en stralend uit!

Minerale foundation!

Heb je weleens gehoord van minerale foundation?
Ik eerder nog niet, totdat ik aan het zoeken was en stuitte op deze natuurlijke vorm van make-up. Zoals het woord al aangeeft, minerale make-up bestaat uit mineralen uit de aarde en is ontzettend zacht voor de huid. Het is vrij van ingrediënten als parfum, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. En daarmee een ideale make-up voor de (over) gevoelige huid. Maar daarnaast natuurlijk ook zeer geschikt voor de normale huid.

Natuurlijke ingrediënten in de minerale foundation!  

• Mica: zorgt voor een zachte huid en geeft een glanzend effect.
• Zink: heeft een bacteriedodende werking en is daardoor heel geschikt voor de onzuivere huid. Het beschermt de huid tegen irritaties en heeft een verzachtende werking.
• Silica: zorgt ervoor dat de verschillende mineralen gemengd kunnen worden en zorgt voor een zacht gevoel op de huid.
• Boron Nitride: is een zijdeachtig wit mineraal dat speciaal is toegevoegd om het aanbrengen te verbeteren. Het werkt absorberend, ontsmettend en huid verzorgend.

 Heb jij nog een tips en trucs of aanvullingen die je met ons kunt delen? Laat gerust een bericht achter!

Deel dit bericht

Comment (1)

  • Bellona Antwoord

    Wat een goede tips voor dames met een zeer gevoelige huid! Smeer daar niet allerlei ellende op! Daar word je niet mooier van!

    19 januari 2020 bij 12:12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Blog
De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 371 reviews.