Blog – Wees zuinig op je huid

Terug naar Blog
Gepost door: Bliss Cosmetics Categorie: Huidverzorging reacties: 5

Wees zuinig op je huid! Je hebt er maar één!

We weten bijna allemaal wel dat als je op tijd begint met goede huidverzorging, je hier later veel profijt van hebt omdat er dan onherroepelijk minder snel tekenen van veroudering ontstaan.

Ik ben helemaal weg van de verzorgingslijn van Creative Cosmetics. Jarenlang is aan deze unieke producten gewerkt.  Alle waardevolle ingrediënten van deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor zij de huidfunctie en het evenwicht op natuurlijke wijze verzorgen, beschermen, vocht reguleren en de harmonie in de huid herstellen.

Stap 1: Reinigingsmelk

Voor het verwijderen van make-up is de reinigingsmelk mijn allergrootste favoriet.

Mijn huid voelt comfortabel aan door de heerlijke zachte reinigingsmelk. Deze reinigingsmelk neemt alle oppervlaktevuil en vet resten weg. Ik gebruik de herbruikbare Microfiber Cleansing Puff, deze maak ik eerst nat. Dan doe ik daar de reinigingsmelk op en reinig zo mijn gezicht  door middel van een ronddraaiende beweging.

Stap 2: Reinigingslotion

Om mijn reinigingsroutine compleet te maken gebruik ik voor een dieptereiniging de reinigingslotion hij haalt de restjes make-up of vuil die nog zijn achtergebleven weg.
Deze breng ik aan met de herbruikbare katoenen make-up pads. De lotion reinigt zacht en mild, daarom is deze reinigingslotion ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Met zachte masserende bewegingen haal ik het diepste vuil naar boven. Het verfrist en bevordert de doorbloeding van het huidweefsel en heeft een zacht verkoelende invloed op de huid. Soms kan het heel verfrissend tintelen.

Stap 3: Oogcrème

De huid rondom ogen geef ik altijd extra aandacht. Na de chemo is mijn huid rondom me ogen erg gevoelig geworden helaas chemotherapie tast behalve de kankercellen ook gezonde cellen aan. Ik pomp een kleine beetje van de oogcrème op me vinger. (let met het pompen op je hebt echt héél weinig nodig) De crème klop ik zachtjes met mijn ringvinger in de huid. Ik gebruik het dagelijks 2x en merk dat de donkere kringen verminderen.

Stap 4: Dag & Nacht crème

Als laatste gebruik ik de dag & nacht crème nadat ik hem heb gebruikt, is mijn huid heerlijk gehydrateerd en voelt die heel fijn aan. De crème trekt snel in, voelt niet vettig aan en een andere bijkomstigheid is dat je niet veel nodig hebt. Echt een toppertje!

Deze producten gebruik ik iedere dag

 Heb jij nog een tips en trucs of aanvullingen die je met ons kunt delen? Laat gerust een bericht achter!

Deel dit bericht

Comments (5)

 • Julia Antwoord

  Ik kon het niet laten om nog meer producten van jullie te bestellen. Ik ken jullie nu een aantal maanden en ben helemaal verslaafd! Mijn huid en make-up zijn in geen tijden zó mooi geweest

  20 december 2019 bij 19:24
  • Bliss Cosmetics Antwoord

   Hoi Julia,

   Wat een leuk compliment dankjewel! Veel plezier nog met de producten!

   21 december 2019 bij 07:38
 • Bellona Antwoord

  Wát een werk al die smeerseltjes voordat je naar bed mag! Maar het werkt wel. Glad en strak door het leven. ?

  19 januari 2020 bij 11:43
  • Bliss Cosmetics Antwoord

   Je huid verdient wel die extra aandacht, geniet ook even van dat momentje voor jezelf.
   Het resultaat heb je zelf al ervaren, glad en strak 😉

   19 januari 2020 bij 19:54
 • arianne van ginkel Antwoord

  Make up die niet aanvoelt, of dat je een plamuurlaag hebt aangebracht. Het voelt heel natuurlijk, ook voor de gevoelige huid.

  20 januari 2020 bij 17:26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Blog
De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 371 reviews.