Blog – Zoektocht naar natuurlijke make-up

Terug naar Blog
Gepost door: Bliss Cosmetics Categorie: Klanten aan het woord reacties: One Comment

Annemiek stelt zich voor

Mijn naam is Annemiek en ik woon in Veenendaal. Mijn leeftijd tikt nog net niet de dertig aan en ik ben momenteel in verwachting van mijn eerste kindje.

Vanaf mijn puberteit heb ik al last van een onzuivere huid. 

Er verzorgd en fris uitzien vind ik altijd heel belangrijk en laten we eerlijk zijn, met een gezicht vol rode bultjes is die uitstraling toch heel anders.

Puistjes verdwenen als sneeuw voor de zon

Op een gegeven moment kreeg ik medicatie voorgeschreven door de dokter waardoor mijn puistjes als sneeuw voor de zon verdwenen. Wat een heerlijk gevoel was dat! Helaas had deze uitkomst wel een keerzijde, want de medicatie die ik slikte was van een heftige soort en mocht niet te lang gebruikt worden.

Een tijdje na het stoppen met deze medicatie kwamen de puistjes weer terug en startte ik met de anticonceptiepil. Dit zorgde ervoor dat mijn huid weer in balans kwam en de puistjes langzamerhand verdwenen.

Eind 2018 raakte ik in verwachting en even daarvoor stopte ik met het slikken van de anticonceptiepil. Waar ik bang voor was, kwam uit. Ik kreeg een uitbarsting van puistjes in mijn gezicht. Vooral mijn wangen een kaaklijn hadden het te verduren.

Kortom, ik heb altijd al een lastige huid gehad en ik heb in de afgelopen jaren gemerkt dat goede verzorging van deze huid heel belangrijk is. Ik begon een zoektocht naar de beste make-up voor mijn gezichtshuid en kwam uit bij minerale make-up. Ondertussen gebruik ik deze make-up al een aantal jaren en ik wil nooit meer zonder!

In de komende blogs zal ik jullie meer vertellen over minerale make-up en wat daar nu precies de voordelen van zijn.

Alvast heel veel leesplezier!

 Heb jij nog een tips en trucs of aanvullingen die je met ons kunt delen? Laat gerust een bericht achter!

Deel dit bericht

Comment (1)

  • Bellona Antwoord

    Zo zie je maar dat natuurlijke producten dé oplossing zijn.

    19 januari 2020 bij 12:22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Blog
De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 371 reviews.