Goede concealer van mineralen

Ben je op zoek naar een goede concealer van mineralen en die 100% natuurlijk is? Bestel dan eenvoudig en snel jouw concealer bij Bliss Cosmetics, de online shop. Met onze concealers kun je kleine imperfecties in jouw gezicht camoufleren en / of wegwerken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld puistjes, donkere kringen en rode wangen. Een goede concealer creëert een mooie egale look die er natuurlijk uitziet. In ons assortiment vind je concealers voor elk type huid. Of je nu een donkere of lichte huid hebt. Voor het aanbrengen van de concealer kun je gebruikmaken van een concealer kwast. Deze is zijdezacht en daarom uitermate geschikt voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Voordelen Van Onze Minerale Concealers

Onze minerale concealers zijn 100% natuurlijk, eenvoudig aan te brengen en zonder chemicaliën. Bovendien zijn de  minerale concealers uitermate geschikt voor de gevoelige huid en bevatten ze natuurlijke zonnebescherming door titaniumdioxide en zinkoxide.

Kies Een Goede Concealer Die Bij Jou Past

Kies een concealer die afgestemd is op jouw huidtype en huidprobleem:

  • Heb je een vette huid met vergrote poriën? Kies dan niet een crème- of stick concealer, maar juist een poeder.
  • Heb je last van donkere kringen, puistjes of rode wangen? Ga dan voor een concealer die samensmelt met je eigen huidoliën.
  • Kies voor onder je ogen altijd een roze concealer. Die is geschikt voor zowel de donkere kringen als schaduwen.
  • Voor de roodheid in het gezicht adviseren wij om een groene concealer te gebruiken.
  • Bij vergrote poriën is de retoucher de juiste aanvulling

Wil je weten welke concealer het beste bij jou past? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Minerale concealer kopen bij Bliss Cosmetics

Jouw minerale concealer koop je eenvoudig en snel bij Bliss Cosmetics, jouw online shop voor make-up. Kies je voor onze concealer, dan kies je voor een natuurlijke en frisse uitstraling. Ontdek nu het complete assortiment van concealers voor elke huidttype en bestel direct online.