Appleblossom

Appleblossom

 8,00

In stock

 8,00

Loveli Deodorant Appleblossom is een puur natuurlijke deodorantstick die echt werkt.  Appleblossom is een zacht en zoet natuurlijk parfum, dat helemaal geliefd is bij jonge meiden. Door de toevoeging van zinkoxide werkt deze deo ook perfect tegen hormoonzweet, emotiezweet en stresszweet.

Je kunt voor de Loveli deodorant nu ook een refill kopen. Zo bespaar je afval en is beter voor het milieu en je portemonnee. 

Vragen over dit product? Stel ze direct via WhatsApp

 

SKU: LO-DEO-APP-30

Beschrijving

Zuiveringszout neutraliseert geurtjes

Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes. Zinkoxide is het perfecte wapen tegen hormoonzweet. Maar ook kokosolie heeft een neutraliserende werking en arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

De stick is 30 ml en gaat minstens 6 weken mee. 

Extra informatie

Merk

✓ Loveli

Inhoud

✓ 30 ml geschikt voor ongeveer 6 weken

Type dispenser

✓ Stick – Gemaakt van BPA vrij polypropyleen (plastic). Het kan gerecycled worden met de rest van je plasticafval.

Parabenen

✓ Bevat geen Parabenen

Siliconen

✓ Bevat geen Siliconen

Vegan

✓De deo is helaas niet vegan. In de deo wordt namelijk bijenwas gebruikt en dat 'telt niet' als vegan.

Ingrediënten

De deostick is gemaakt van (in volgorde van hoeveelheid): Kokosolie, natriumbicarbonaat (zuiveringszout), sheabutter, bijenwas, arrowroot, vitamine E en natuurlijk parfum gemaakt van essentiële oliën.

Natriumbicarbonaat kan een irriterende werking hebben bij een gevoelige huid. Daarom heb ik het gecombineerd met verzachtende arrowroot. Het kan nog wel gebeuren dat je huid reageert. Er is dan ook een sensitive versie met minder natriumbicarbonaat erin en huidverzorgende sandalwoodolie.

De verpakking is gemaakt van polypropyleen (plastic). Het kan gerecycled worden met de rest van je plasticafval, maar nog milieuvriendelijker is het om hem opnieuw te vullen met een refill.