Dry Brush Cleaner

 7,50

Met de Dry Brush Cleaner in blik maakt jij je kwasten schoon zonder ze te wassen! Heb je tussendoor geen tijd om je kwasten grondig te reinigen, dan biedt dit blikje uitkomst.

Je gaat er met je vuile kwast een paar keer overheen en het sponsje haalt de kleur meteen weg. Dit zorgt er natuurlijk niet voor dat je make-up kwasten hygiënisch gezien schoon zijn maar zo kan je wel meerdere looks maken zonder telkens opnieuw je kwasten te moeten wassen.

De spons in deze Dry Make-up Brush Cleaner  is aan beide kanten te gebruiken en wasbaar als hij vuil is waarna hij opnieuw te gebruiken is.

Vragen over dit product? Stel ze direct via WhatsApp
Als je dit product koopt, verdien je 38 Punten! Waarde  0,19!
  • Beschrijving
  • Bestellen & Retour
  • Beoordelingen (1)

Beschrijving

Voordelen product
✓ Makkelijk & Snel
1 kwast voor meer kleuren gebruiken
Makkelijk schoon te maken

DRY MAKE-UP CLEANER STAPPENPLAN

Het gebruik van de Dry Make-up Brush Cleaner is eenvoudig!
Je haalt je vuile make-up kwast een paar keer over het zwarte sponsje en kan hierna gelijk de volgende kleur met dezelfde kwast aanbrengen.

Wij helpen je graag om al jouw vragen te beantwoorden

Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met Bliss Cosmetics [email protected].

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Let op, i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen.

1 beoordeling voor Dry Brush Cleaner

  1. 5 van 5

    Sandra vd Giessen

    Wat een handig ‘ding’ echt super fijn bij het maken van een ooglook met meer kleuren.


Een beoordeling toevoegen