Elleebana

Bliss Cosmetics werkt uitsluitend met de beste producten

In onze zoektocht naar het beste product voor de Lash lift en Henna brow behandeling hebben wij gekozen voor Elleebana. Deze producten zijn dierproefvrij en vegan. Het Australische merk staat bekend om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche.

Elleebana One Shot Lash Lift Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....
Elleebana One Shot Lash Lift Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....

Elleebana Lash Lift is de hotste trend in de wimperindustrie van dit moment!

Volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven!
Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers!
Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

Resultaten tot mogelijk zelfs 8 weken!
De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

MAAK DIRECT ONLINE JE LASH LIFT RESERVERING!

Laden...

Elleebana Lash Lift€45

Afspraak maken

Elleebana Lash Lift & Tint€50

Afspraak maken

WAAROM KIEZEN VOOR ELLEEBANA LASH LIFT?

Elleebana One Shot Lash Lift Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....

• Resultaat van gemiddeld 6 weken!
• Laat natuurlijke wimpers langer lijken.
• Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.
• Geschikt voor lange en korte wimpers.
• GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes, Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk!!
• Dierproefvrij & vegan!


Elleebana Henna brow Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....
Elleebana Henna brow Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....

Helemaal klaar mee met bijtekenen van jouw wenkbrauwen? Henna Brows is de oplossing!

Elleebana Brow Henna
De manier waarop Elleebana Brow Henna op het haar en de huidstructuur werkt is uniek in vergelijking met normaal verven. Wanneer er met normale wenkbrauwverf wordt geverfd wordt er een oxidatiemiddel gebruikt om de haarschubben van de haartjes te openen en zorgt ervoor dat de kleur door het oxidatieproces de cortex van de haartjes kan binnendringen.

Henna daarentegen gedraagt zich als een deken over het haar en zorgt voor een coating op de haarschacht en bedekt alleen de bovenste lagen van de haarschubben van het haar. Omdat de haarschubben een schaalachtige afwerking hebben, maakt deze coating de afwerking gladder, bijna alsof ze de imperfecties van het haar eruit haalt om het haar en de wenkbrauw dikker, zachter en gladder eruit te laten zien.

Het proces van wenkbrauw henna met het merk Elleebana vereist geen oxidatiemiddel of waterstofperoxide om de kleur te activeren of de kleur door de haarschacht te oxideren en omdat het product op basis van planten is, is dit natuurlijke alternatief een geweldige optie voor mensen met gevoeligheden.

MAAK DIRECT ONLINE JE HENNA BROW RESERVERING!

Laden...

Henna Brow Basis€30

Afspraak maken

Henna Brow Compleet€35

Afspraak maken

Verzorgend
De henna bevat gehydrolyseerde eiwitten, vitaminecomplex en antioxidanten, Elleebana’s Brow Henna helpt om de haargroei te versterken en te herstellen en verbetert de natuurlijke conditie van het haar van de wenkbrauw. Dit maakt het óók perfect voor mensen die weinig wenkbrauwen hebben of overplukte wenkbrauwen. Deze unieke toevoegingen aan de henna zijn innovatief, onderscheiden het merk van andere henna producten en is uniek in de evolutie van de wenkbrauwstyling.

Nazorg:
De kleur van de Henna blijft ongeveer tot 6 weken op de haartjes en tot 2 weken op de huid zitten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van jouw huid, het aantal haartjes en het onderhoud. Hoe voorzichtiger je met jouw wenkbrauwen bent en hoe minder producten je op jouw wenkbrauwen gebruikt, hoe beter en langer de Henna blijft zitten. Verder is het belangrijk dat je jouw wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling goed drooghoudt.

WAAROM KIEZEN VOOR ELLEEBANA HENNA BROW?

Elleebana Henna brow Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....
  •  Onze  Henna is dierproefvrij & vegan!
  •  Elleebana’s innovatieve formule helpt de haren verstevigen
  •  Hersteld de groei en de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen.
  •  7 geweldige tinten die onderling gemixt kunnen worden
  •  De henna zit tot wel 6 weken op de haartjes en tot 2 weken op de huid

De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 283 reviews.