Hoe breng je mascara het beste aan?

Hoe breng je mascara het beste aan?

  1. Schone wimpers

Verwijder eerst de oude laag mascara met de Belma Remove of de LashFoam. Zodat de huid en wimpers goed schoon zijn. Gebruik nooit een vette remover, de wimpers pakken als ze vettig zijn de mascara minder goed op.

2. Eerst oogschaduw & eyeliner

Wil je een oogschaduw look doe je dat eerst. Ook de eyeliner zet je voor je mascara aan. Zelf zet ik de eyeliner met de oogschaduw zo kan je veel variaties maken.

  1. Krullen

Als je wimpers niet vanzelf krullen, word er vaak een wimperkruller gebruikt. Zelf ben ik er geen voorstander van, omdat ik in de salon toch veel dames tegen kom die hele slechte wimpers of zelf hele stukken missen hebben door het gebruik van de kruller. Zelf ben ik voorstander van de Lash Lifting een veilige behandeling voor de wimpers en dit blijft zelfs 6 weken zitten.

  1. Zigzaggen

Het aanbrengen van de mascara. Begin bij de bovenkant van de bovenste wimpers. Werk langzaam naar de toppen van de wimpers. Herhaal dit aan de onderkant van de bovenste wimpers. Als je horizontale of zigzaggende bewegingen maakt, worden je wimpers vooral voller.  Herhaal dit maximaal nog één keer voor een voller en dramatischer effect. Doop je borsteltje niet opnieuw in de mascara maar gebruik het restant om je onderwimpers mee te bewerken.

  1. Uitkammen

Hierna kun je je wimpers nog met een wimperkam of borsteltje doorwerken om plakken en samenklonteren van haartjes te voorkomen.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 296 reviews.