REINIGEN VAN DE KWASTEN

Make Up kwasten reinigen Natuurlijke & Vegan make-up Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....

REINIGEN VAN DE KWASTEN

Make-up kwasten

Hoe krijgen je kwasten weer frisse haartjes en gaan de restjes foundation, blush en oogschaduw de goot in?

Stap 1: Je maakt eerst de kwasten nat met (lauw)warm water. Daarna breng je een beetje shampoo op je hand aan en je masseert het goed in de haartjes. Vervolgens heel grondig uitspoelen, net zolang tot er geen sop meer uitkomt. Komt er nog steeds vuil van je kwast af? Herhaal het dan nog een keertje.

Stap 2: Het drogen van de kwasten is heel erg belangrijk. Je moet de kwasten eerst goed (voorzichtig) uitknijpen in een handdoek. Daarna liggend laten drogen op een opgerolde handdoek, zodat de haren schuin naar beneden liggen. Zorg dat het water niet uit de kwasten in de huls loopt, waardoor de lijm oplost of het hout van je kwast verdikt.

Stap 3: Er van uitgaande dat je de kwasten alleen voor je zelf gebruikt. Dan adviseren wij de kwasten 1x per 2 á 3 weken grondig te reinigen. Gebruik je ze ook voor andere personen maak ze na iedere persoon goed schoon.

Stap 4: De luxe make-up penselen worden handgemaakt van zijdezachte synthetische borstelharen. Er zijn dus geen dieren voor gemarteld. De kwasten zijn 100% veganistisch en van zeer hoge kwaliteit.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 296 reviews.