Lash Botox Vitamin Spa

Lash Botox Vitamine Spa

Elleebana One Shot Lash Lift Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....
Elleebana One Shot Lash Lift Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....

Kunnen jouw wimpers een boost gebruiken?

Heb je broze en/of beschadigde wimpers?
Dan kan een Vitamine Spa Lash Botox ervoor zorgen dat je wimpers voller, langer en gezond worden. Lash Botox is een luxe, verzorgende revolutionaire vitamine serum voor de wimpers en wenkbrauwen! Tijdens de Vitamine Spa Lash Botox behandeling worden je wimpers intensief gereinigd met speciale wimper reinigingsproducten. Hierna wordt de Lash Botox aangebracht op de wimpers.

Hoelang heeft Lash Botox effect?
Dit hangt af van de groeicyclus van de eigen natuurlijke wimpers. Als uw wimpers snel groeien, dan wordt de effect van de botox ook snel minder. De botox groeit eruit naarmate de wimpers groeien. Daarom wordt geadviseerd om de Vitamine Spa Lash Botox behandeling om de 6 – 8 weken te herhalen om het gewenste effect te behouden.

Let op! 
Lash Botox is niet geschikt tijdens het dragen van wimperextensions! Behandeling is niet mogelijk bij zwangere of borstvoeding gevende dames.

Kuurbehandeling Vitamine Spa Lash Botox

Voor een optimaal resultaat, is een kuurbehandeling aan te raden.
De kuur bestaat uit 6 behandelingen om de 2 weken, voor het herstellen of een extra boost te geven aan je wimpers en of wenkbrauwen.

Lash Botox in combinatie met een wimperlift & verven heeft als eindresultaat: 30% langere wimpers die mooi diepzwart en gekruld zijn’


Lash Botox€20

 • i.c.m. lash lift € 15,00
Afspraak maken

Lash Botox Kuur€99

 • 6 behandelingen
Afspraak maken

Lash Lift incl. Botox€60

 • Extra optie verven € 5,00
Afspraak maken

Let op!

Graag ontvangen wij je met grondig gereinigde ogen.
Het schoonmaken van de ogen zit niet in de prijzen inbegrepen. Minimaal een half uur voor de behandeling dienen de ogen schoon en vrij te zijn van mascara. Dit is van essentieel belang voor de behandeling. Mascara laat als het ware een ” vet laagje” achter op de wimpers waardoor de behandeling minder goed pakt. Dit is van essentieel belang voor het resultaat.

Voor het schoonmaken brengen wij €10,- in rekening en geven we geen garantie op de behandeling. Kom daarom met goed reinigde ogen naar de salon.


Ingrediënten Lash Botox

 • 6 Vitamine (A, B, C, E, F, K)
 • 2 Pro Vitamine (B5, B6)
 • 5 Natuurlijke Oliën (voor voeding, rustgevend, versterking, hydratatie & glans)
 • Gehydrolyseerde Keratine (herstel en volledige glans)
 • Groentecollageen (vulling, toenemende massa)
 • Hyaluronzuur (hydratatie, herstructurering, ontspanning)
 • Linolzuur (voeding)
 • Glycerine (Plantaardig) (hydratatie, ontspanning & bescherming)
 • Pantenol (hydratatie, goede werking op de follikel)
 • Het bevat geen parabenen, paraffines, minerale oliën, siliconen of formaldehyde!

Maak direct online je reservering!

Laden...

Dit hangt af van de groeicyclus van de eigen natuurlijke wimpers. Als uw wimpers snel groeien, dan wordt het effect van de botox ook minder. De botox groeit eruit naarmate de wimpers ook groeien. Daarom wordt geadviseerd om de Lash Botox treatment om de 2 weken te herhalen om het maximale gewenste effect te behouden.

Laat je wimpers stralen en geef ze een uitgebreide vitamine boost. Je wimpers zullen na de kuur zichtbaar voller, langer en het meest belangrijkste: gezonder zijn.

Deze vraag wordt vaak als eerste gesteld, maar gelukkig is het antwoord nee! Het is meer vergelijkbaar met een haarmasker. Het wordt aangebracht als een dik maskertje op de wimpers en vervolgens na de inwerktijd weer verwijderd van de wimpers.

Jazeker je kunt de Lash Botox ook gemakkelijk combineren met een Lash Lift en/of wimpers verven. Twee vliegen in één klap!

De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 308 reviews.