Lash Lifting & Tinting

Lash Lifting & Tinting

 50,00

Volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven!
Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Vragen over dit product? Stel ze direct via WhatsApp
Artikelnummer: BC-CB09-LT Categorie: Tags: , , , , , ,

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met Bliss Cosmetics [email protected].

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Let op, i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen.

1 beoordeling voor Lash Lifting & Tinting

  1. 5 van 5

    Christine Lavieren

    WOW wat heb ik mooie wimpers gekregen. Deze week had ik een wimperlift behandeling bij Arieta. Stap voor stap word je door Arieta meegenomen in de behandeling. Arieta dank je wel. Ik ben er super blij mee.😘


Een beoordeling toevoegen