Lipgloss

Filter15

Natuurlijke Lipgloss Online Kopen

Ben je op zoek naar 100% natuurlijke lippenstift? Bestel dan eenvoudig en snel jouw Lipgloss bij Bliss Cosmetics, de online shop voor makeup. De prachtige Lipgloss van Creative Cosmetics zijn gemaakt van natuurlijke mineralen, vitaminen, plantenboters en -oliën. Onze natuurlijke Lipgloss houden de lippen soepel, plakken niet en blijven goed en lang zitten.

Beste Lipgloss Voor Jou

De beste Lipgloss van natuurlijke ingrediënten vind je bij Bliss Cosmetics. Wist je namelijk dat je Lipgloss/stift ook via jouw mond binnenkrijgt? Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat er in het lichaam van een gemiddelde gebruiker ongeveer 24 mg lipgloss/stift per dag wordt opgenomen. In veel sticks/stiften zitten zware metalen, zoals lood, chroom en aluminium. Volgens wetenschapper Katharine Hammond kunnen sommige van deze metalen de gezondheid op de lange termijn schaden. Een gezond lichaam kan prima een bepaalde hoeveelheid van deze giftige stoffen verwerken en afvoeren. Maar is het niet fijner om dan te kiezen voor een natuurlijke Lipgloss, waarbij alleen natuurlijke producten gebruikt worden? Zonder schadelijke chemicaliën, zonder parabenen en zonder petrochemische ingrediënten. Daarom is de beste Lipgloss een Lipgloss van Creative Cosmetics.

Natuurlijke Lipgloss Kopen Bij Bliss Cosmetics

Wil je natuurlijke Lipgloss kopen die heerlijk verzorgend zijn en je lippen vol, zacht en soepel houden? Bestel deze dan gemakkelijk via onze online shop. Wij hebben een breed assortiment van prachtige kleuren Lipgloss. Wij bieden altijd een goede service en snelle levering van je bestelling. Wil je graag advies bij het maken van de beste keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice.