Make-over

MAKE-OVER


Stralen als nooit tevoren!
Heb je al jaren hetzelfde ritueel? Hup snel een lijntje zetten, daarna mascara op de wimpers en klaar? Snak je naar een nieuwe look? Kies dan voor onze make-over!

100% Natuurlijk 100% Jij!
Neem plaats in de make-up stoel in onze studio en laat je lekker verrassen. Jíj staat centraal tijdens de make-over. Samen gaan wij iets nieuws uitproberen, maar natuurlijk wel op een manier waar jij je prettig bij voelt.  In de studio zijn wij omringd door de producten van Creative Cosmetics, dus kunnen we lekker aan de slag.

ONZE WERKWIJZE

Uit je comfortzone
Tijdens de make-over laten wij je zien hoe je met kleine aanpassingen in je look al een grote verandering kunt realiseren. Een look waarmee je stralend voor de dag kunt komen. Je leert direct hoe je met de juiste make-up technieken meer zekerheid en vertrouwen kunt uitstralen. Compleet met naslagwerk en nieuwe look stap je de deur uit.

Een cadeau voor jezelf of een ander
De make-over is een heerlijk verwencadeau voor jezelf, maar ook voor je beste vriendin, moeder of collega enz. Je kunt de make-over alleen boeken, maar ook samen. Compleet met voor – na foto!

Make-over tijdens / na chemotherapie
Chemotherapie is een ingrijpende behandeling, met veel onzekerheden. Een goed verzorgd uiterlijk geeft zelfvertrouwen. De juiste make-up helpt hierbij.

Wij hebben als motto “Ook als je ziek ben mag je stralen” 

Tijdens de make-over laten we je kennismaken met de prachtige producten van Creative Cosmetics natuurlijk huidverzorgingsproducten zonder belastende toevoegingen, geschikt tijdens het gebruik van intensieve medicatie en chemotherapie.

Hoe moeilijk het is om door chemo je haar te verliezen, zo spannend is het om na maanden zonder “Mutsje” naar buiten te gaan…. laat staan op de foto.
Ik ben trots op het resultaat en iedereen mag het zien.
Arieta

BASIS MAKE-OVERMake-up50

Persoonlijk make-up advies


Begeleiding door een top visagiste


Voor en na foto


100% natuurlijke make-up

RESERVEREN

Ervaring van klanten

Ik wil niet meer zonder!

Best eng om mijn “ware” gezicht te delen met de wereld maar gelukkig gebruik ik iedere dag met veel liefde natuurlijke minerale make-up van Bliss Cosmetics.
Geen plamuurlaag, wel dekkend en goed voor de huid. Wil niet meer zonder! Bedankt voor mijn make-over Arieta, het was leuk!

Walinda 

 

Ik was net een filmster!

Wat een fantastische, leerzame middag heb ik gehad. En wat een geweldige, deskundige, lieve vrouw is Arieta. Ze legt alles wat ze doet rustig uit en geeft ook uitleg waarom je het zo moet doen en waarom je eerst dat ene poedertje moet gebruiken en dan de andere. Het eindresultaat was verbluffend. Ze heeft zelfs me haren gedaan. Ik was net een filmster. Bedankt en een dikke kuzzz♡♡♡

Nischa

 

Wat een prachtig cadeau heb ik gekregen van mijn man. Na een zware zwangerschap een moment voor mezelf. Ik ga genieten van mijn nieuwe frisse look.
Suzanne Brink

De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 372 reviews.