Zonbescherming

Zonbescherming

Zonbescherming

Plasticvrij zonnen! Met deze Zonnebrandsticks van HappySoaps kun je beschermd en bewust van de zon genieten. 100% natuurlijk, vegan, oceaanvriendelijk, 100% minerale sunfilters en handgemaakt in Nederland met liefde. In een superhandige ovalen stickverpakking zodat je altijd en overal tegen de zon beschermd bent, zonder lekkende flessen.

15
Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De Zonnebrandstick is 100% natuurlijk 

Traditionele vloeibare zonnebrand bevat vaak chemische ingrediënten. Dat is schadelijk voor de natuur en specifiek de oceaan als je erin gaat zwemmen. Voor ons dé reden om een 100% natuurlijke Zonnebrandstick te introduceren. De Zonnebrandstick is geheel oceaanvriendelijk! De ingrediënten vormen dus geen gevaar voor onze mooie zee en alles wat daarin leeft. Daarnaast is de zonnebrand vegan en bevat hij 100% minerale sunfilters.

De Zonnebrandstick is volledig plasticvrij

De Zonnebrand van HappySoaps zit in een handige en 100% plasticvrije verpakking. De zonnebrand zit in een ovalen koker van kraft karton. Dat is niet alleen heel sterk, het is ook beter voor het milieu. En ook IN de Zonnebrandstick zelf vind je ook geen microplastics.

De Zonnebrandstick wordt liefdevol in Nederland gemaakt

Hoeveel traditionele plastic flessen zonnebrand worden wel niet vanuit het buitenland verscheept? Enorm veel. Dat kost veel CO2-uistoot. Daarbij weet je met producten uit het buitenland nooit écht zeker wat erin zit. Voor onze Zonnebrandsticks is dat anders. Ze komen gewoon uit Nederland. Lokaal gemaakt met liefde!

Snelle En Gratis Verzending

Jouw plasticvrije deodorant koop je eenvoudig en snel bij Bliss Cosmetics, jouw online shop. Alsof dat nog niet voldoende is bieden we onze klanten vanaf een bestelling van minimaal 45 euro ook steeds gratis verzending aan. Wil je jouw bestelling graag heel snel in huis hebben? Plaats deze dan voor 16:00 en je order wordt de volgende werkdag reeds bij je thuis afgeleverd! Ook dit zijn twee niet onbelangrijke voordelen die een bestelling plaatsen hier bij Bliss Cosmetics met zich meebrengt! Wil je graag advies bij het maken van de beste keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice

De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 456 reviews.