One by one Wimperextensions

Wimperextensions

Eyelash One By One Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....

Overal en altijd mooie wimpers!

Wimperextensions geven de ogen een prachtige uitstraling, zonder mascara, wimperverf of een wimperkruller te gebruiken. De wimperextensions worden één voor één tussen de natuurlijke wimpers aangebracht met speciale wimperlijm. De extensions die Bliss Cosmetics gebruikt, zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit.

In deze salon worden de extensions geplaatst volgens de one-by-one techniek waardoor de wimperextensions er zeer natuurlijk uitzien, lang blijven zitten en waarbij make-up voor wimpers niet meer nodig is.
Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je van ons een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten.

Wat is het voordeel van Wimperextensions?

Voor mensen met kortere wimpers die altijd langere en vollere wimpers gewild hebben is dit een ideale oplossing. Altijd mooie wimpers, niet meer voor de spiegel staan om je wimpers van mascara te voorzien. Ook ideaal voor mensen met lenzen of een bril en ideaal voor vakanties!

Maak direct online je reservering!

Laden...
Eyelash One By One nieuw set | Bliss Cosmetics VeenendaalEyelash One By One Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....

Nieuwe set€65

Afspraak maken
Eyelash One By One opvullen | Bliss Cosmetics VeenendaalEyelash One By One Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....

Refill 2 weken€25

Afspraak maken
Eyelash One By One opvullen | Bliss Cosmetics VeenendaalEyelash One By One | Bliss Cosmetics VeenendaalEyelash One By One opvullen Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....
Eyelash One By One opvullen | Bliss Cosmetics VeenendaalEyelash One By One Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....

Refill 4 weken€45

Afspraak maken

Kom altijd zonder oog make-up naar de afspraak

Voordat we aan de slag gaan met de wimperextensions behandeling is het van belang dat je ogen schoon zijn. We vragen je daarom om zonder oogmake-up aan te komen op je afspraak. Op deze manier kunnen wij efficiënter werken en is dit bevorderend voor de wimperextensions behandeling. Dit geldt voor zowel het aanbrengen van nieuwe set wimperextensions als voor het opvullen van je huidige set.

Zorg er daarom voor dat je wimperextensions van te voren schoon gemaakt zijn, zodat we direct kunnen beginnen met de behandeling.  Schone wimpers zijn enorm van belang!

Belangrijk

Wimperextensions worden geplaatst op je natuurlijke wimperhaartjes. Bij mensen met oogziektes, extreme hooikoorts worden de wimperextensions afgeraden. En als je tijdelijk een antibioticakuur gebruikt, dan kun je het beste even wachten tot je helemaal klaar bent met de kuur voordat je de extensions laat plaatsen.

WAAROM KIEZEN VOOR WIMPEREXTENSIONS?

Eyelash One By One Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE....

  • Elk moment op de dag een mooie oogopslag!
  • Geen uitlopende mascara meer!
  • Lange, volle wimpers
  • Praktisch gewichtloos, je voelt de extensions  niet
  • Geen mascara, wimperverf of wimperkruller meer nodig
  • Bestand tegen water, licht, zon, zee en zweet
  • Helpt de natuurlijke conditie van de wenkbrauw te verbeteren

Nooit meer ontevreden over je wimpers!

De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 296 reviews.