Sponsoring Bliss to Shine


EEN DAG ZORGELOOS GENIETEN
Ze weet waar ze over praat, heeft alles zelf meegemaakt. ‘Eén dag waarop (ex-)patiënten en hun naasten zorgeloos kunnen genieten van allemaal leuke en ontspannen activiteiten, is zo enorm waardevol!’ ‘Kanker is een vreselijke ziekte, die impact heeft op de patiënt én de naasten,’ vertelt Arieta Hoek, oprichter van de stichting Bliss to Shine.

Haar verhaal is herkenbaar voor vele families die te maken hebben (gehad) met kanker. ‘Juist toen ik m’n leven weer wilde oppakken, bleek de ziekte weer te zijn teruggekomen. Weer ging ik het hele traject in.’

VISAGISTE
In 2014 werd ze ziek. ‘Tijdens een verwendag voor borstkankerpatiënten in het ziekenhuis liet ze zich opmaken. Helaas werd ze zo dichtgesmeerd, dat ze haar gezicht gelijk schoonpoetste bij thuiskomst.

Kort na deze verwendag had Arieta een fotoshoot bij Elma (Puur Elma) , waarbij ze opgemaakt kon worden met 100% natuurlijke producten. Met het plamuuravontuur nog in het achterhoofd, stond ze daar niet bepaald voor open.

Na enig aandringen van Elma ging ze toch akkoord. En wat bleek? Het resultaat was fantastisch. Arieta voelde zich ondanks de behandelingen waar ze midden in zat- even heel mooi.

Op dat moment vielen alle puzzelstukjes op de juiste plek.
Ze wilde lotgenoten hetzelfde gevoel geven door ze te gaan opmaken met deze fijne, natuurlijke producten. ’ Dus startte Arieta met de opleiding tot visagiste.  Een half jaar later was ze een diploma rijker en ging vol enthousiast aan de slag met een bedrijfsplan, visitekaartjes, etc. Want Arieta wilde per januari 2016 graag volledig van start gaan met mijn nieuwe bedrijf Bliss Cosmetics.’

Bij controle in september 2015 bleek de borstkanker echter terug te zijn. Helaas, het circus begon weer van vooraf aan. Oeps daar had ze niet op gerekend.

Wat een pracht dag hebben we beleefd.

Kanker drukt een zware stempel op ons gezin,

We hebben als gezin 1 dag zorgeloos  kunnen “Genieten.

Blij

Opgeven is geen optie
Arieta wilde haar droom echter niet langer uitstellen en is tijdens de behandelingen alsnog haar bedrijf gestart. ‘In de ochtend maakte ik klanten op, gaf ik workshops en kleuradviezen. In de middag lag ik ziek, zwak en misselijk op de bank. Opgeven was geen optie.’ Iets wat haar ook wel door het hele ziekteproces heeft gesleept.
In September 2017 zat ze met Elma bij een congres en daar kwam de vraag voorbij “Wat ga jij volgend jaar doen, wat het verschil maakt? ” En vol enthousiasme riep ze ” Ik ga een verwendag voor kanker patiënten organiseren”

Een IMPULSIEF idee
Het impulsieve idee, zoals ze het zelf noemt, om verwendagen te organiseren, liep al snel uit de hand.  ‘In plaats van de 25 gasten voor wie we in 2018 de verwendag wilden organiseren, werden het er een kleine 300. En wat zijn we trots dat we in 2019 voor 492 gasten een “Onbetaalbaar moment hebben mogen creëren”

Activiteiten
‘Het event is voor (ex-)kankerpatiënten, partners, (klein)kinderen en mantelzorgers. “Arieta” Je zit als patiënt in een achtbaan en de familie kijkt machteloos toe vanaf de grond. Daarom vind ze het zo belangrijk om juist ook de naasten bij deze dag in het zonnetje te zetten.
Er zijn activiteiten voor mannen, vrouwen en kinderen, waarvoor men zich van tevoren via de website kan opgeven, zoals: Beauty workshops, Massages, Kappers, Manicure, Rad van fortuin, BBQ demonstratie’s met de Green Egg, Fotomomenten, Entertainment voor jong en oud, Lezingen, Informatie markt, Eten en drinken en nog veel meer. Hoe gaaf in 2019 werkte zelfs de Koninklijke Marine mee, ze waren aanwezig met de Marine Roadshow.

“Gewoon” opgroeien is er niet bij voor onze kinderen.
Bij ons zijn ziekenhuisbezoeken voor “vader” normaal.

Onze kinderen hebben dan wel niet zelf kanker, ze leven wel met kanker. Hoe heerlijk om hun blije gezichten deze dag te mogen zien.

Zonder donatie geen herinneringen

Jaarlijks worden ongeveer 9.000 gezinnen met thuiswonende kinderen getroffen door kanker die verdienen een onbetaalbare herinnering voor het leven.

Vrijwilligers en Sponsoren
Zonder de hulp van de vele vrijwilligers en sponsoren zijn deze dagen niet mogelijk. Heeft u een leuke aanvullende activiteit van wilt u ook sponsor uw bijdrage leveren? Dan bent u van harte welkom om contact op te nemen. Het betekent heel voor de gasten “namelijk één dag helemaal zorgeloos kunnen genieten! ‘  Info:  www.blisstoshine.nl

https://mrleaked.net/ showing off her tits and pussy at the park.
omgbeeg.com
De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 452 reviews.