Tips om je huid optimaal te reinigen en te verzorgen

Tips om je huid optimaal te reinigen en te verzorgen

Een belangrijk onderdeel van een goede huidverzorging is de reiniging.

Ik geef je 7 tips om je huid optimaal te reinigen en te verzorgen.
Wanneer je huid goed gereinigd is, kunnen de werkstoffen van de gezichtsverzorgingproducten veel beter in je huid trekken.

1. Reinig je huid twee keer per dag.

Reinig je huid zowel in de ochtend (’s nachts produceert je huid namelijk afvalstoffen) en ’s avonds voordat je naar bed gaat. Ja, ook als je na een lange dag werken of een nacht uit het liefs

2.Gebruik de reinigingsmelk

Reinig je gezicht en hals dagelijks met de natuurlijke reinigingsmelk. Zo wordt vuil, zweet, overtollig talg en make-up verwijdert. Zorg ervoor dat je handen schoon zijn wanneer je de reinigingsmelk op je gezicht aanbrengt en dat het water dat je gebruikt niet te heet is. Heet water droogt de huid namelijk uit. Dep je huid tot slot droog met een schone, zachte handdoek.

3. Gebruik de reinigingslotion

 De reinigingsmelk heeft je huid gereinigd. De volgende belangrijke stap, die nog weleens wordt overgeslagen, is het gebruik van de reinigingslotion.

4. Verwijderen van je oogmake-up

Gebruik je oog-make-up? Soms blijven er na het reinigen nog wat mascara resten zitten. Deze kan je verwijderen met de reinigingslotion. Veel krijg ik de vraag hoe haal je dat nou helemaal weg tegen de wimper rand? Zelf gebruik ik daarvoor een wegwerp lipkwastje die maak ik vochtig met de lotion en haal die langs de wimper rand.

5. Herstel de pH-waarde van de huid

Na het reinigen gebruik ik de facemist van Loveli is bedoeld voor na je gezichtsreiniging. Deze bevat waardevolle voedingsstoffen voor de huid en herstelt de zuurgraad (pH-waarde). Een juiste pH-waarde zorgt ervoor dat de werkstoffen in je gezichtsverzorging beter hun werk kunnen doen. Sla deze stap dus niet over.

6. Geef je huid een hydratatie boost

Hoe goed je je huid ook verzorgt, je huid heeft af en toe een extra boost nodig. Neem even een moment voor jezelf met een facemask.  Je maakt hem zelf met deze set van de Facecream 50ml en Pink Clay Mask 20gr.

7. Het aanbrengen van de crème

Een gezichtscrème beschermt je huid overdag en herstelt ’s nachts. De ingrediënten van een dag- en nachtcrème komen goed overeen.  Breng de verzorgende crèmes aan van Creative Cosmetics  of de dag / nacht oil, of facecream van Loveli.

Reinigingsmelk Natuurlijke & Vegan make-up Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE...
facemist hr Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE ...
facecream en mask | Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE...
Intensive repair creme Bliss Cosmetics BEAUTY AND MORE...

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 301 reviews.