Visagie

VISAGIE


Het perfecte plaatje!
Wil je professioneel opgemaakt worden, met de juiste make-up die heel de dag perfect blijft zitten? Van naturel tot extreem, alle make-up wensen zijn mogelijk. Kies je voor een professionele visagie, dan kies je voor het perfecte plaatje. Van naturel tot extreem, alle make-up wensen zijn mogelijk. In overleg met jou creëer ik de gewenste look voor elke gelegenheid. Visagie voor fotoshoots en zakelijke visagie behoren ook tot de mogelijkheden.

Geschikt voor alle huidtypes!
Onze visagiste werkt met 100% natuurlijke producten van Creative Cosmetics. Deze make-up  heeft geen belastende toevoegingen en is geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de huid met acne, rosacea, eczeem, psoriasis en andere allergieën. Hierdoor ook zeer geschikt tijdens intensieve medicatie en chemotherapie.

ONZE DIENSTEN

DAG MAKE-UP
Soms is er een goede reden om je dag make-up door een visagiste aan te laten brengen. Op dagen waarop je net dat beetje extra wilt of nodig hebt!

Denk aan een sollicitatiegesprek, presentatie of een belangrijke afspraak. Alles waarbij jij het belangrijk vindt om er goed uit te zien is eigenlijk een speciale gelegenheid. Op zulke bijzondere momenten wil je namelijk stralend en vol zelfvertrouwen voor de dag komen.

We luisteren goed naar je wensen en zetten dit om in een prachtige make-up.

AVOND MAKE-UP
De show stelen tijdens een avondje uit? Make-up voor een bijzondere gelegenheid of feestje.

Een avond make-up wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. De make-up is er speciaal voor geschikt om de hele (dag)avond perfect te zitten. De oog make-up is meestal iets nadrukkelijker dan bij de dag make-up. De visagiste houdt rekening met de contouren van jouw gezicht, je huidkleur en uiteraard met jouw smaak en voorkeuren.

Voor ons is het een eer je nog mooier te maken en te laten stralen.

ZAKELIJKEVISAGIE
Een eerste indruk kun je maar een keer maken. Laat een verpletterende indruk achter als je een belangrijke presentatie of meeting hebt. Maar ook op een zakelijk portret wil je er op je best uitzien met passende make-up.

Wat krijgen mensen te zien wanneer ze je via sociale media zoeken? of hoe presenteer je jezelf als ondernemer in de online wereld ? Professionele visagie kan net dat verschil maken.

Of het nu voor promotie, (sociale) reclame, evenementen of website is: samen voor een perfect resultaat.

BASIS VISAGIE37

  • Prijs op basis van 0.30 uur
  • Locatie salon in Veenendaal
RESERVEREN

Enthousiast geworden? Vraag direct informatie aan!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je aanvullende wensen? Neem contact met ons op voor een uitgebreide prijsopgave en ontdek alle mogelijkheden.

FOTOSHOOT, BEURS OF BEDRIJFSFEEST?

De waardering van www.bliss-cosmetics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 372 reviews.